2009-05-05

Oj vad tiden går.

Det var inte igår som man skrev några rader här inte. Vad har då hänt sedan senast?
En svensexa här i Singapore, det hade man inte trott att man skulle få vara med om när man flyttade. Vi hade väldigt kul, åkte wake-board i en lagun där man blev dragen av en, typ skidlift... Fungerade säkert bra för de som kom på hur man skulle göra. Kul var det iaf. Det blev även mat ett par gånger och drinkar och fler drinkar. Gott var det iaf.
Sen har jag varit borta i det svartlistade (swine flu) landet Sverige. Här i det perfekta landet Singapore är man maniskt rädd för allt som heter "flu". Man skulle även kunna säga att landet är hyperkondriskt. Vad hände i Sverige då? Jo, Media-möte, trädfällning från skylift, guidning av Singaporeansk familj i Kullabygden med besök på stor svensk hästgård som höjdpunkt. Jätte tack Henrik och Anna för att vi fick storma in. Victoria snackar om er fortfarande och kommer säkert att göra det ett bra tag till. Och sen avslutads Sverige besöket med ett möte med i stort sätt alla våra tryckare i Europa, Asien och Australien. Väldigt intensiva dagar där jag knappt han träffa våra föräldrar eller våra vänner i landet Sverige.
Hur gick det med balkongmöblerna undrar kanske vän av ordning? Jo, när jag kom tillbaka till vårt hem så stod de där. Sara hade gjort det så fint, ljusen var tända, blomma på bordet och vinet var serverat. Och det bästa av allt, äntligen återsåg man sin älskade fru igen!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar